2) Další businessy

Tak emailing jsme probrali a teď vám tu ukážu další systémy, které existují tzv. klikačky (pay-per-clicky). Klikačky jsou profesionální weby s administrátorem, který zobrazují reklamu v podobě odkazů od inzerentů, kteří si tuto reklamu zakoupili. Vydělává se klikáním na tyto odkazy. Tento výdělek je taky zcela zdarma, bez jakýchkoliv poplatků. Jedná se o další nejrychejší výdělek z domova na internetu (hned po emailingu :-) . Ihned po registraci můžete začít u Klikaček vydělávat.

Jako všude se i v oblasti klikaček nacházejí podvody - klikačky, které nevyplácejí, chovají se nekorektně apod. Na této stránce najdete jen 100% ověřené klikačky, které mám osobně odzkoušené a které rychle a spolehlivě vyplácejí

Výplaty probíhají několika způsoby, většina klikaček má určité výplatní minimum od kterého můžete zažádat o výplatu. Protože pracujete na internetu tak výplaty taky většinou chodí po internetu, většinou probíhají na některou z elektronických peněženek - PayPal, Alertpay a další., odkud si vydělané peníze jednoduše přepošlete na svůj bankovní účet nebo pošlete formou šeku. Návod na registraci do Paypal a Alertpay najdete v oddělení "Kroky k úspěchu" kde klikněte na "4) Internetové peněženky"

U mnoha Pay-per-click systémů když nevyplníte referrera (ten kdo vám to doporučil) tak si vás může jiný referrer koupit, u zahraničních webů jsou to většinou němci nebo maďaři, takže doporučuju, do registrace pište referrera "allen"

Taky doporučuju si na tyto systémy založit novou emailovou schránku, aby se vám nepletly soukromé maily s těmi klikacími.

Pay-per-click systémy:


IsabelMarco



Spolehlivá mezinárodní klikačka. Rychlá podpora a výplaty, bohužel na úkor přehlednosti a vzhledu.

> Výdělek za jeden klik : ... $0,01 - $0,015 (Premium účet)
> Zisk z referralů : .......... 100% - 150% (Premium účet)
> Denně kliků : ............... cca 15
> Vyplácí od : .................. $10
> Váš referrer : ............... allen
> Přehlednost : ............... 2/5

Registraci do systému IsabelMarco zahájíte kliknutím ZDE


No-minimum

no-minimum.com

Jedna z nejstarších emailovek - rozesílá reklamní emaily, kliknutím na odkaz na konci emailu získáváte peníze (po kliknutí se přihlásíte a několik sekund necháte otevřenou reklamu). Tento systém nabízí i další druhy výdělku, třeba hraním her, PTP systém výdělku pro webmastery, atd... Výplaty jsou bez minima na E-gold, na PayPal od $1.

> Výdělek za jeden klik : ... $0,01
> Zisk z referralů : .......... 5 - 1%
> Denně kliků : ............... cca 15
> Vyplácí od : .................. $0,01(Egold), $1(Paypal)
> Váš referrer : ............... allener
> Přehlednost : ............... 3/5

Registraci do systému No-minimum zahájíte kliknutím ZDE


Dále pokračujeme na "3) Internetové peněženky"